Gratis verzending vanaf €99
5 redenen waarom een zwarte sportlegging een musthave is

5 redenen waarom een zwarte sportlegging een musthave is

Elke sportende vrouw heeft er minimaal 1 in de kast. Een zwarte sportlegging. Hij is niet weg te denken uit onze garderobe. Wat moeten we in godsnaam zonder zwart? Zwart staat voor veilig en altijd goed en als je het echt niet meer weet... dan gaan we voor zwart. We zijn er zuinig op en toch slijt hij het snelst omdat we hem zo vaak dragen, hij moet ook als eerste vervangen worden en we kunnen er niet genoeg van in de kast hebben! 

5 redenen waarom een zwarte sportlegging een absolute musthave is:

 

1. Alles past er bij!

Hangt jouw kast vol gekleurde tank tops? Hoe makkelijk is het dan om een zwarte sportlegging te hebben die perfect zit en overal bij past? Heb je af en toe een gek printje of ben je helemaal van de neon tops, rafeltjes en uitgeknipte rugstukken? dan zorgt een zwarte sportlegging ervoor dat het geheel klopt en niet te schreeuwerig wordt. Wil je niet opvallen en ongemerkt je beste workout er uit knallen? Dan is zwart de perfecte undercover optie?

2. Je kan hem ook casual dragen.

Heb je ook wel eens van die dagen dat je even geen zin hebt in een strakke skinny jeans maar je moet ergens heen waar je ook niet in je joggingbroek kan aankomen? Dan is een simpele zwarte sportlegging een heerlijke uitkomst. Draag hem met enkellaarsjes en een gekleurde oversized trui of draag hem met een spijkerjasje en casual nikes, timberlands of zelfs high heels! De combinaties zijn eindeloos! Niemand zal doorhebben dat jij voor 80% in de sportkleding loopt waar je ook mee traint in de gym. Stylish verantwoord en ook nog comfortabel!

3. Het is voor iedereen.

Het is gewoon zo. Een zwarte sportlegging staat iedereen. Zwart complimenteert elke huidskleur. Of je nu rank en slank bent of super ronde curves hebt, zwart is jouw beste vriend, altijd, welke shape je ook hebt. Of je nu blond haar hebt, bruin of rood... een zwarte sportlegging vloekt niet maar zorgt er juist voor dat de aandacht naar boven gaat, naar je pretty face!

4. Zweet, wat niemand weet.

Ben jij een 'die hard' in de gym en gutst het glitterwater overal vandaan tijdens je workout? Dan kan je in sommige kleuren wel eens wat zweetplekken zien. I know, het hoort erbij, maar als je daarna nog even de supermarkt in moet voor een kleine boodschap dan voel je je toch een beetje awkward. Met zwart heb je dit probleem niet. Al druip je van top tot teen, in je zwarte sportlegging blijf je geen zweetplekken zien en dat is toch wel rete handig!

5. Zwart verbergt, corrigeert en voelt veilig.

Zit je even niet zo lekker in je vel? Of ben je een paar pondjes zwaarder doordat je een prachtige baby op de wereld hebt gezet? Ja, dan is een zwarte sportlegging toch wel een musthave. Laten we eerlijk wezen, wat je in de spiegel ziet is dan toch anders dan je gewend was. Frustrerend maar niet hopeloos. Natuurlijk is de eerste stap naar je oude shape al gezet zodra je in de sportschool bent, maar je voelt je toch wat zekerder in een zwarte sportlegging die het accent legt op de delen waar je trots op bent en de mindere delen wat ondersteund of verbergt. Deze momenten hebben wij vrouwen allemaal. Een goeie zwarte sportlegging die aanvoelt als een tweede huid kan je dan net even over de drempel helpen en je zelfbeeld opkrikken. Dit is, vind ik, een van de meest fijne eigenschappen van goede kwaliteit sportkleding. Het ondersteunt je daar waar nodig, welke shape of fase je ook bent.


Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »