Gratis verzending vanaf €99
HERFSTCOLLECTIE PREVIEW INTO THE WILD

HERFSTCOLLECTIE PREVIEW INTO THE WILD

De nieuwe herfstcollectie van Bom Fit Brasil is een mix van donkere zachte natuurtinten en nazomer kleuren. De natuurtinten zijn geinspireerd op het Lalibela wildlife reservaat in zuid-afrika waar ook de foto's voor deze fantastische collectie zijn gemaakt. De kleuren en patronen uit deze collectie staan voor het krachtige en moedige leven van de prachtige wilde dieren in het reservaat. Dit sluit naadloos aan op de kracht, moed en het doorzettingsvermogen van de sportieve vrouw anno 2015/2016.

Natuurlijk vindt je bij Bom Fit Brasil ook in de herfst en winter veel kleur in de webshop. Vrolijke trendy kleuren is een van die dingen je het hele jaar door in onze webshop kunt vinden. De geweldige kwaliteit van de stoffen zorgt ervoor dat de kleding in elk seizoen gedragen kan worden. Wij kiezen voor onze klanten altijd voor eyecatchers, kwaliteit en sportkleding waarmee je een statement maakt, waar je ook bent! De kleuren in de herfst collectie zijn geinspireerd op het leven in Venice Californie. De mensen die dagelijke over de boulevard van Venice lopen zijn kleurrijk, hip en divers in hun kledingkeuze. Dit wordt in deze collectie vertaald en gecombineerd naar de nieuwste trends op het gebied van sportkleding.


 


Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »