Gratis verzending vanaf €99
Hoe staat het ervoor? Goede voornemens 2018

Hoe staat het ervoor? Goede voornemens 2018

We zijn nu ongeveer een maand verder nadat we met de goede voornemens van 2018 zijn begonnen. De meeste van deze voornemens zijn sport en gezondheid gerelateerd? Hoe staat het ervoor? Heb jij de flessen water en salades alweer ingeruild voor een wijntje met borrelnootjes? Balans is de sleutel en daar hoort genieten ook bij. Natuurlijk zijn er een hoop andere dingen van belang als je gezonder in je vel wilt zitten. Dingen die ons misschien tegenhouden in het veranderen van slechte gewoonten maar waar we in de eerste instantie niet aan denken...

Wij hebben een paar out of the box tips op een rijtje gezet die ons in ieder geval wel helpen. 

- Ruimte is rust. Is je keuken, je werkplek of je auto een zooitje? Dan is het in je hoofd vaak ook eerder een chaos. Hou een grote schoonmaak op de plekken waar je veel komt en vooral de plekken waar je het snelst voor een slechte hap kiest. Probeer eens een yogales voor het ontspannen van lichaam en geest en plan je maaltijden voor de volgende dag vooruit?

- Jaloers op de mooie lichamen die je elke dag voorbij ziet komen op instagram? Voor de één werkt het motiverend, maar het kan je ook onbewust een slechter gevoel geven over je eigen lichaam. Ontvolg voor 1 maand alle sexy body profielen en focus op jezelf.

- Stel korte termijn doelen. In je hoofd is zomer 2018 nog heel ver weg, dus dat ene toetje of die ene reep chocola kan er nog wel bij. Vooral als je naar het weer kijkt buiten lijkt het alsof je zeeën van tijd hebt. Maar bedenk dat je lichaam ook tijd nodig heeft om te veranderen van binnen voordat je het van buiten gaat zien.

- Besteed aandacht aan jezelf. Een leuk outfit, je haar in de krul of een glosje op je lippen zijn de kleine dingetjes die een groot verschil kunnen maken in je dagelijks leven. Als je lief bent voor je lijf leer je het waarderen. Tijd maken om jezelf te verzorgen hoeft geen '3 lagen foundation voordat je gaat sporten' te betekenen. Maar denk meer in de richting van gelakte nagels, een lekkere bodylotion of schone sneakers. Het hoeft niet eens geld te kosten, de meeste dingen heb je al in huis.

- Geef jezelf niet de tijd om na te denken of je wel of geen zin hebt om te sporten. Die discussie ga je 9 van de 10 keer niet winnen van jezelf. Lichaam en geest kiest altijd de weg van de minste weerstand. Sla je vaak over of heb je altijd een smoes? Probeer dan eens mee te doen aan groepslessen. Hierdoor zit je vast aan een rooster en wordt je verwacht op een vaste tijd aanwezig te zijn.

Hopelijk helpen deze tips jou met het volhouden van je doelstellingen. Wil je meer tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang vrijdag 2 februari het e-book "10 fitness en beauty tips".

 

XXX TEAM BOM FIT BRASIL


Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »