Gratis verzending vanaf €99
PROMO LAUNCH

PROMO LAUNCH

 
 JAAAAAA......!!!! Eindelijk is hij er dan! De promovideo die wij met onze 3 winnaressen en bikini atlete Esther Blom hebben gemaakt! 

Op maandagavond 25 juli gingen wij allemaal richting Amsterdam-Noord. Fotograaf Frans de winter, cameraman Roel Wijnen, visagiste Mariesa Gerrits, bikiniatlete esther blom en de model search winnaressen Kirsten Henstra, Jolien Dreesen en Isis van den Berg. En ik Stacey Krind, eigenaresse van BFB. Gelukkig waren we allemaal op tijd ondanks de drukke avond spits. Het was mooi droog en warm weer dus perfect om te shooten!

De meiden werden omstebeurt door Mariesa in de make up gezet en de outfits werden gepast en besproken. Mariesa koos voor een natural look met een klein beetje extra shine en sprekende ogen.
Bij de outfits hebben we vooral gekeken naar wat de meiden zelf mooi vonden en welke kleuren hun mooi stonden. We waren er al snel uit. 

Isis was als eerste aan de beurt om een solo fotoshoot te doen. Alle foto's zijn gemaakt door fotograaf Frans de Winter. Frans heeft een scherp oog voor detail en heeft alle meiden op hun mooist vastgelegd. De nsdm werf was natuurlijk een perfecte lokatie omdat we graag een stoere achtergrond wilden. De nsdm werf is een 'hippie' achtig wijkje aan het IJ in Amsterdam-Noord. Er zijn veel kunst en cultuur studenten die daar dagelijks de mooiste dingen maken. De kleurrijke grafiti muren vonden we een perfecte achtergrond voor deze promo. Lekker ruig! Frans is een van de beste fotografen om mee te werken. De meiden voelde zich voor zijn camera meteen op hun gemak en hij liet ze zelf poses aannemen die voor hun natuurlijk waren. Met hier en daar een aanwijzing is het resultaat van de fotoshoot verbluffend! Zo mooi en professioneel!

De meiden zijn ook samen op de foto geweest tijdens een workout sessie op de artistieke werf met op de achtergrond het Amsterdamse IJ. Tijdens de fotoshoot was Roel alvast zijn camera aan het opwarmen en hebben we rondgekeken waar we de mooiste shots konden maken. Daarna kon het echte werk beginnen. Met veel lachen en gieren hebben we alles opgenomen. Roel heeft de meiden flink in het zweet laten werken om de mooiste shots te maken. Rennen, springen, squatten, gewichten uitdrukken noem het maar op of ze hebben het gedaan. Als klap op de vuurpijl kwam het mooie avond zonnetje ons tegemoet waardoor de beelden extra mooi zijn geworden!

Na afloop mochten de meiden hun outfits mee naar huis nemen en was het wachten op de resultaten. Afgelopen weken werd er meerdere malen in de groepsapp gevraagd hoelang het nog duurde voordat alles klaar was. Met smart hebben we gewacht op de resultaten. Eindelijk mogen we het laten zien en we zijn allemaal enorm trots op dit leuke project en de geweldige samenwerking.

Wij willen graag het hele team bedanken voor de geweldige samenwerking en het prachtige resultaat!

Liefs,

Stacey 

Team Bom Fit Brasil

Bekijk hier de model search fotoshoot.


Cameraman: Roel Wijnen | REW productions
Fotograag: Frans de Winter 
Visagie: Mariesa Gerrits | instagram: Mariesa_mua
Lokatie: NDSM werf Amsterdam-Noord
 


Tiziana Di Franco - 30 Jun 2018 @ 01:14
Lijkt mij leuk om dit mee te mogen maken, alhoewel ik geen model bent verdient elke vrouw om zich zo te voelen en te stralen. Als jong meisje was ik altijd mollig en onzeker, door sporten heb ik veel kunnen veranderen wat niet wilt zeggen dat ik niet met complexen kamp. Maar aan de andere kant denk ik dan staar je niet blind op perfectie, want wat is perfectie nu?! Zolang je je maar goed voelt in je eigen vel en dat hoeft niet met een maatje zero! :-)
Marieta More - 04 Apr 2018 @ 12:47
Hierbij mijn email

Mvg marieta
Merel de bloeme - 01 Apr 2018 @ 02:56
Ik zou t erg leuk vinden model tezijn/ testaan voor dit top sport merk..ook ik heb wel degelijk mijn min punten en onzekerheden n dit zou me zeker helpen eens in de zoveel tijd heb ik n acne aanval n sluit ik mezelf op..mn huid herseld wel weer maar laat wel littekens achter..houd erg van fitness en wil nu desondanks mijn huid..adhd.en sarcoïdose toch meedoen met wbff waar he dus mooi glad en dicipline en zelfvertrouwen voor moet hebben model staan zou mij zeker n stapje verder helpen al mn flaws die andere mischien niet zien tevergeten of teverbeteren..lang verhaal maar het lijkt mij dus om meerdere redenen erg leuk als ik die kans kreeg..met sportieve groet merel
Stacey - 31 Mar 2018 @ 06:12
Hoi Joelle,
Wat leuk dat je meedoet! Ja hoor om je aan te melden is je email achterlaten voldoende. 30 april sluit de inschrijving daarna krijgt iedereen meer info. XXX
Joelle Schuilenburg - 31 Mar 2018 @ 05:10
Hoi Stacey
Ik zou mij graag opgeven voor de modelsearch 2018. Er staat je email achterlaten. Is dat het enige? Ik hoor het graag!
Superhotlover vanaf de het go.
Groetjes joelle

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »