Gratis verzending vanaf €99
Wie is Bom Fit Brasil?

Wie is Bom Fit Brasil?

Ken je dat...je volgt een pagina en je liked soms iets maar je vraagt je af wie erachter zit. Bij Bom Fit Brasil zit ik daar achter, Stacey Louise. :)

In 2013 ben ik Bom Fit Brasil begonnen na een geweldige vakantie in Brazilië. Dit ging niet zonder slag of stoot want ik wist echt niks van detailhandel... Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.

Ik was met een vriendin op vakantie in Brazilië toen ik net klaar was met mijn CIOS sportopleiding. Ik werkte al een paar jaar in verschillende sportscholen waar ik groepslessen en fitnessbegeleiding gaf. Ik shopte bijna wekelijks nieuwe sportkleding omdat ik er als instructeur natuurlijk verzorgt en hip bij wilde lopen. Ik gaf er bakken met geld aan uit. Omdat de sportkleding die ik kocht niet lang mee ging en snel lelijk werd in de was kocht ik steeds vaker nieuwe dingen.

Ik ging naar Rio de Janeiro in Brazilië voor een heerlijke strand en -shop vakantie. Na mijn vakantie zou ik full time in de bedrijfsfitness gaan werken dus ik wilde nog even genieten van mijn vrije leventje. Het viel me op dat er mega veel sportwinkels waren in Copacabana en Ipanema. Mensen in Rio zijn super fit en altijd in beweging dus het was ook niet zo gek. Overal waren kleine winkeltje met fel gekleurde topjes en sportleggings het leken wel een snoepwinkels! Ze verkochten merken waar we hier nog nooit van gehoord hadden. De grote billboards en muren die bekleed waren met grote foto's van fitnessmodellen maakte me helemaal enthousiast. Dit moet ik naar Nederland halen, dacht ik. De sportmode bij ons was zo suf en saai en iedereen dacht er zo over. Leuke sportkleding was moeilijk te vinden.

Ik kocht verschillende outfits en droeg ze veel tijdens mijn pump en aerobics lessen maar ik had al gauw spijt dat ik niet meer kleding had gekocht. De dames in mijn groepslessen vroegen waar ik al die leuke outfits vandaan haalde. Het werd dus tijd om mijn idee om een eigen webshop te starten uit te werken. In 2013 ben ik begonnen met mijn webshop bouwen. Via youtube zocht ik alles op over webdesign, online marketing, detailhandel en stoffen. Ik heb een cursus Portugees gedaan omdat het email contact met leverancier lastig was in het Engels. In Brazilië spraken weinig mensen Engels.

Ik geef nog steeds dagelijks met veel plezier groepslessen in sportscholen. Ondertussen alweer 12 jaar. Mensen enthousiast maken om alles te geven in een uurtje sporten vind ik het allerleukste om te doen. En het mooie is dat ik voor mijn vrouwelijke sporters ook een geweldig outfit heb waar zij zich zelfverzekerd in voelen tijdens hun workout. Dat heerlijke voldane gevoel dat mensen hebben na een uurtje sporten wil ik de klanten in mijn webshop ook geven zodra hun pakketje met nieuwe sportkleding op de mat valt.

Komende tijd zal ik in mijn blog oefeningen en tips posten en laat ik jullie af en toe live meekijken in mijn groepslessen!

XXX 

Stacey Louise (Bom Fit Brasil)

 

  

 

 


Stacey Krind - 19 Mar 2018 @ 10:12
Wat lief dankje Kaar XXXXX
Karin - 19 Mar 2018 @ 09:25
Super trots op jou! Waar een wil is is een weg! Leuk stukje tekst precies wat een vrouw wil lezen

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »