Gratis verzending vanaf €99
WINTER COLLECTIE 2016 VALLEY OF FIRE

WINTER COLLECTIE 2016 VALLEY OF FIRE

Valley of Fire is onze eerste nieuwe collectie van 2016. Zodra je deze knallende collectie hebt gezien staat hij gebrand op je netvlies en zal je hem niet snel vergeten. Je moét de geweldige tops en sportleggings gewoon in je kast hebben hangen! 

In deze collectie gaan we terug naar de all american fitgirl die graag gezien wordt in haar mooie opvallende outfits van braziliaanse kwaliteit. Alle items zijn trendy, stoer en kwalitatief zo goed dat menig "A-merk" hier echt niet aan kan tippen. De vrouwelijke touch die jullie van ons gewend zijn, is er nog steeds maar komt nog beter tot zijn recht. De neon tinten die in elke collectie terug komen zijn in een nieuw jasje gestoken en we love it!

Onze wilde kant zijn we ook nog steeds niet kwijt en dat merk je vooral in part 2 van de nieuwe collectie die ook snel zal volgen. Daarin vindt je weer allerlei prints en patronen die je mooie vormen nog meer eer aan doen. Zoals jullie vast wel gemerkt hebben zijn de outfits die je in onze shop ziet ook prima casual te dragen. Het is toch geweldig dat je je sportkleding kunt combineren met andere fashion items uit je garderobe? Zo wordt sportkleding shoppen leuk en ook nog eens super praktisch!

Maak je sportieve fashion statement met de geweldigste sportkleding collectie ooit!

Workout in style, shop with us! 

xxx

Bom Fit Brasil


Bom Fit Brasil - 16 Mar 2016 @ 09:03
Hoi Marcella, begin april komt de nieuwe collectie uit. ;)
Marcella - 09 Mar 2016 @ 08:30
Hi! Wanneer komt er weer een nieuwe collectie online?
Roland Heugen - 20 Jan 2016 @ 09:51
Zijn er al items van de nieuwe collectie valley of Fire te bestellen?
Zoja, waar kan ik deze vinden?

Gr Roland Heugen

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »